Sprøjtelakering og industrilakering i København og omegn

Industrilakering i høj kvalitet

Søger du et malerfirma i København til industrilakering og sprøjtelakering? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sprøjtelakering.dk tilbyder vi sprøjtelakering og industrilakering i København og omegn. Vores produkter er af høj kvalitet og vi er sikre på, at vi har netop den farve af maling, som du ønsker. Vores erfarne team af lakkere garanterer en perfekt og ensartet finish på alle emner. Vores moderne teknologi og miljøvenlige lakker sikrer, at vores arbejde er både æstetisk og bæredygtigt.

Vi udfører blandt andet sprøjtemaling af følgende møbler:

• Antikke møbler
• Klassiske designmøbler, såsom Syveren og Myren fra Arne Jacobsen
• Montana reoler
• Køkkeninventar
• Interiør

Specialdesignet sprøjtelakering

Vi tilbyder primært sprøjtelakering og industrilakering for erhvervskunder omkring Bagsværd, Lyngby og til resten af Storkøbenhavn. Vi udmærker os på vores høje kvalitet og specialdesign. Vi kan lakere i lige den farve, du drømmer om og har tilmed mulighed for at male i alle originale farver fra Montana, Fritz Hansen samt Farrow & Balls. Vi har mere end 25 års erfaring inden for sprøjtelakering og lakering, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om farver.

Kontakt os om sprøjtelakering og industrilakering nær København

Er du interesseret i sprøjtelakering og industrilakering nær København? Så er du meget velkommen til at kontakte os direkte på (+45) 44 98 96 85 eller info@sproejtelakering.dk for at få et tilbud eller mere information om vores industrilakering i København. Vi glæder os til at hjælpe dig med at give dit projekt en professionel finish.

Vil du se billeder af vores arbejde?