Sprøjtelakering og industrilakering i København og omegn

Industrilakering i høj kvalitet

Søger du et malerfirma i København? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Sprøjtelakering.dk tilbyder vi sprøjtelakering og industrilakering i København og omegn. Vores produkter er af høj kvalitet og vi er sikre på, at vi har netop den farve af maling, som du ønsker.

Vi udfører blandt andet sprøjtemaling af følgende møbler:

• Antikke møbler
• Klassiske designmøbler, såsom Syveren og Myren fra Arne Jacobsen
• Montana reoler
• Køkkeninventar
• Interiør

Specialdesignet sprøjtelakering

Vi tilbyder primært sprøjtelakering for erhvervskunder omkring Bagsværd, Lyngby og til resten af Storkøbenhavn. Vi udmærker os på vores høje kvalitet og specialdesign. Vi kan lakere i lige den farve, du drømmer om og har tilmed mulighed for at male i alle originale farver fra Montana, Fritz Hansen samt Farrow & Balls. Vi har mere end 25 års erfaring inden for sprøjtelakering og lakering, og vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller service. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om farver.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Vil du have et uforpligtende tilbud på din sprøjtelakering? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 44 98 96 85, ved at sende en mail til info@sproejtelakering.dk eller udfylde vores kontaktformular. Vi rådgiver dig også gerne om den rette maling og farve til dit møbel.

Vil du se billeder af vores arbejde?