Om os

Sprøjtemaling.dk er et malerfirma, som tilbyder professionel sprøjtemaling af høj kvalitet. Vi tilbyder sprøjtemaling af møbler, interiør, døre og køkkeninventar. Som malerfirma har vi eksisteret siden 1975 under navnet Malerfirmaet Eskildsen A/S. I 2018 valgte vi at oprette Sprøjtelakering.dk som et selvstændigt firma for at kunne specialisere os i sprøjtelakering af høj kvalitet og med fokus på kundens ønsker.

Sprøjtelakering af høj kvalitet

Vores medarbejdere har over 25 års erfaring inden for sprøjtelakering og lakering og kan derfor levere et arbejde af høj kvalitet, som lever helt op til dine forventninger. Hos Sprøjtelakering.dk går vi langt for at nå dine ønsker og laver også gerne specialopgaver, hvor vi for eksempel kan sprøjtemale inventar og interiør til butikker, receptioner, hoteller og lignende.

Vi rammer plet med malingen

Vi rådgiver dig gerne omkring den helt rigtige farve til dit møbel eller interiør. Vi kan lakere i lige den farve, du ønsker og gør meget ud af at ramme helt plet med farven. Vi tilbyder sprøjtemaling til erhvervskunder samt privatkunder i hele Storkøbenhavn.

Kontakt os

Vil du høre mere om vores arbejde eller have et uforpligtende tilbud på en opgave?

Så kontakt Sprøjtelakering.dk på telefon 44 98 96 85